TORSK I FOLIE

Opskrift på torsk i folie

4 personer

INGREDIENSER 

  • 400 g torsk
  • 400 g kartofler
  • 200 g tomater
  • 1 porre
  • 100 g champignon
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 rødløg
  • 4 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. kapers
  • 4 stk. laurbærblade
  • Salt og peber og lidt citron

FREMGANGSMÅDE

  • Skræl kartoflerne og skær i skiver, hvorefter du koger dem 5 minutters i letsaltet vand. Skær tomater, rødløg, porre, champignon, peberfrugt i skiver.
  • Lav 8 stykker folie og læg dem på tværs af hinanden, så der bliver 4 pakker.
  • Start med at lægge kartoflerne, så grøntsagerne og til sidst fisken.
  • Derefter kommer du 1 spsk. olivenolie, 1 tsk. kapers og 1 laurbærblad på hver. Drys salt og peber, samt citron udover.
  • Luk pakkerne godt til og sæt dem på en bageplade.
  • Derefter sættes de i ovnen i ca. 30 min. ved 200 grader.

Kalorieindhold pr. 100 g: 84 kcal, pr. portion: 354 kcal.

Psst. Opskriften kommer fra min bog “Knæk koden til dit vægttab”, køb bogen her.

Lignende indlæg

Ingen resultater fundet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.

Podcast "SUNDHEDSKLUBBEN"
This is default text for notification bar