Opskrift på torsk i folie
4 personer
INGREDIENSER
- 400 g torsk
- 400 g kartofler
- 200 g tomater
- 1 porre
- 100 g champignon
- 1 rød peberfrugt
- 1 rødløg
- 4 spsk. olivenolie
- 2 spsk. kapers
- 4 stk. laurbærblade
- Salt og peber og lidt citron
FREMGANGSMÅDE
- Skræl kartoflerne og skær i skiver, hvorefter du koger dem 5 minutters i letsaltet vand. Skær tomater, rødløg, porre, champignon, peberfrugt i skiver.
- Lav 8 stykker folie og læg dem på tværs af hinanden, så der bliver 4 pakker.
- Start med at lægge kartoflerne, så grøntsagerne og til sidst fisken.
- Derefter kommer du 1 spsk. olivenolie, 1 tsk. kapers og 1 laurbærblad på hver. Drys salt og peber, samt citron udover.
- Luk pakkerne godt til og sæt dem på en bageplade.
- Derefter sættes de i ovnen i ca. 30 min. ved 200 grader.
Kalorieindhold pr. 100 g: 84 kcal, pr. portion: 354 kcal.
Psst. Opskriften kommer fra min bog “Knæk koden til dit vægttab”, køb bogen her.