SPIDSKÅLSSALAT

Opskrift til 4 personer

INGREDIENSER

  • 1 spidskål
  • 2 æbler
  • 1 rødløg

Dressing

  • 3 spsk. cremefraiche (9%)
  • 1 dl mayonnaise
  • 2 spsk. honning
  • 3 spsk. æbleeddike
  • Salt og peber

 

FREMGANGSMÅDE

  • Hak spidskålet i fine og tynde strimler.
  • Del æblet i fine både og hak rødløget fint.
  • Tag alle ingredienserne til dressingen og bland dem i en skål.
  • Vend salat i dressing og smag til med salt og peber.
  • Lad den stå og trække i køleskabet, hvis du har tid til det.
  • Pynt gerne med persille eller granatæble.

 

Kalorieindhold pr. 100 g: 71 kcal, pr. portion: 240 kcal.

 

Kostvejlederens tip

Salaten kan sagtens holde et par dage i køleskabet, så kan du evt. bruge resten af salaten i madpakken.

Lignende indlæg

Ingen resultater fundet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.

Podcast "SUNDHEDSKLUBBEN"
This is default text for notification bar