Opskrift til 4 personer
INGREDIENSER
- 1 spidskål
- 2 æbler
- 1 rødløg
Dressing
- 3 spsk. cremefraiche (9%)
- 1 dl mayonnaise
- 2 spsk. honning
- 3 spsk. æbleeddike
- Salt og peber
FREMGANGSMÅDE
- Hak spidskålet i fine og tynde strimler.
- Del æblet i fine både og hak rødløget fint.
- Tag alle ingredienserne til dressingen og bland dem i en skål.
- Vend salat i dressing og smag til med salt og peber.
- Lad den stå og trække i køleskabet, hvis du har tid til det.
- Pynt gerne med persille eller granatæble.
Kalorieindhold pr. 100 g: 71 kcal, pr. portion: 240 kcal.
Kostvejlederens tip
Salaten kan sagtens holde et par dage i køleskabet, så kan du evt. bruge resten af salaten i madpakken.