Opskrift på salat med varmrøget laks
2 personer
INGREDIENSER
- 125 g laks
- 5 radiser
- 1 stk. hjertesalat
- ½ radicchiosalat
- 2 grønne asparges
- ½ fennikel
Dressing
- 3 spsk. skyr eller cremefraiche (9%)
- ½ tsk. sukker
- 1 tsk. æbleeddike
- Salt og peber
FREMGANGSMÅDE
- Pluk laksen ud i mindre stykker.
- Hak grøntsagerne i tynde skiver.
- Dressing piskes sammen i en skål og smages til med salt og peber.
- Anret salaten på en tallerken/skål, fordel laks og dressing.
- Pyntes med dild og ærteskud.
Kalorieindhold pr. 100 g: 64 kcal, pr. portion: 148 kcal.
Tip: Til at snitte grøntsagerne kan du bruge et japansk mandolinjern.
Psst. Opskriften kommer fra min bog “Knæk koden til dit vægttab”, køb bogen her.