PERLEBYGSALAT

Opskrift på PERLEBYGSALAT

Opskrift til 4 personer

INGREDIENSER

  •  250 g perlebyg
  • 150 g tomater
  • ½ rødløg
  • 2 spsk. kapers
  • 100 g feta
  • En håndfuld basilikum og persille

Balsamico dressing

  • 1 spsk. balsamico
  • 1 spsk. honning
  • 1 spsk. sennep
  • 1 spsk. olivenolie

FREMGANGSMÅDE

  • Kog perlebyg i let saltet vand i ca. 45 minutter.
  • Rør balsamico, honning, sennep og olivenolie sammen i en skål.
  • Hak tomater og rødløg, skyld basilikum og persille, samt skær feta i små stykker. Bland alle ingredienser sammen og vend i dressingen.
  • Gem lidt basilikum til at pynte med.

Kalorieindhold pr. 100 g: 280 kcal, pr. portion: 327 kcal.

Kostvejlederens tip

Salaten kan bruges som tilbehør til aftensmaden eller som en frokost. Perlebygsalat er lækkert til både kylling og fisk.

Lignende indlæg

Ingen resultater fundet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.

Podcast "SUNDHEDSKLUBBEN"
This is default text for notification bar