Opskrift på PERLEBYGSALAT
Opskrift til 4 personer
INGREDIENSER
- 250 g perlebyg
- 150 g tomater
- ½ rødløg
- 2 spsk. kapers
- 100 g feta
- En håndfuld basilikum og persille
Balsamico dressing
- 1 spsk. balsamico
- 1 spsk. honning
- 1 spsk. sennep
- 1 spsk. olivenolie
FREMGANGSMÅDE
- Kog perlebyg i let saltet vand i ca. 45 minutter.
- Rør balsamico, honning, sennep og olivenolie sammen i en skål.
- Hak tomater og rødløg, skyld basilikum og persille, samt skær feta i små stykker. Bland alle ingredienser sammen og vend i dressingen.
- Gem lidt basilikum til at pynte med.
Kalorieindhold pr. 100 g: 280 kcal, pr. portion: 327 kcal.
Kostvejlederens tip
Salaten kan bruges som tilbehør til aftensmaden eller som en frokost. Perlebygsalat er lækkert til både kylling og fisk.