Opskrift på lakridsmandler
INGREDIENSER
- 200 g mandler
- 6 tsk. lakridspulver
- 4 tsk. salt
- 2 dl vand
FREMGANGSMÅDE
- Mandlerne lægges i blød i kogende vand i ca. 25 minutter.
- Vandet tilsættes 4 tsk. salt og 4 tsk. lakridspulver.
- Rør rundt i mandlerne, mens de ligger og trækker i vandet.
- Vandet hældes fra mandlerne og de lægges på bagepapir.
- Herefter drysses de med 2 tsk. lakridspulver.
- Pladen sættes ovnen i ca. 30 minutter ved 150 grader.
Kalorieindhold pr. 100 g: 253 kcal, 10 mandler ca. 100 kcal.
Tip:
Brug gerne lakridsmandler som en snack, da mandler er en god kilde til umættet fedt, men de er også meget kalorieholdige, så pas på med mængden.
Psst. Opskriften kommer fra min bog “Knæk koden til dit vægttab”, køb bogen her.