JORDSKOKKESUPPE

Opskrift på jordskokkesuppe

4 personer 

INGREDIENSER

  • 800 g jordskokker
  • 200 g kartofler
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 liter grøntsags- eller hønsebouillon
  • Salt og peber
  • Server evt. med bacon i tern

FREMGANGSMÅDE

  • Skræl jordskokkerne og kartofler og skær dem i mindre stykker.
  • Hak løg groft og pres hvidløget.
  • Steg jordskokker, kartofler, løg og hvidløg i en gryde med olie. Hæld vand, bouillon og salt deri og rør rundt. Det hele koges i ca. 10-15 minutter.
  • Mens suppen koger svits bacon i tern på en varm pande og sæt til side.
  • Blend suppen med en stavblender direkte i gryden.
  • Smag til med salt og peber.
  • Server suppen med bacon drys (35 g bacon ca. 100 kcal). 

Kalorieindhold pr. 100 g: 85 kcal, pr. portion: 265 kcal.

Tip:

Du kan også som på billedet pynte med rodfrugtschips og purløg.

Psst. Opskriften kommer fra min bog “Knæk koden til dit vægttab”, køb bogen her.

Lignende indlæg

Ingen resultater fundet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.

Podcast "SUNDHEDSKLUBBEN"
This is default text for notification bar