De 3 største vægttabsbarrierer…

Når vi skal opnå noget nyt, er det helt naturligt, at der vil være nogle barrierer, der skal overkommes for at komme i gang. Jeg har hjulpet mennesker med at tabe sig i de sidste 10 år og har jeg selv lavet et stort vægttab. Jeg møder mange mennesker, der drømmer om at få tabt sig, men alligevel ikke kommer i gang. Det kan der være mange årsager til. Men som jeg ser det, handler de fleste barrierer om OS SELV!

De 3 største vægttabsbarrierer for at komme i gang er:

VIDEN. Viden om hvordan du skaber et succesfuldt vægttab. Jeg ser alt for mange mennesker, der kaster sig ud i projektet uden at vide noget som helst, også kan man ikke navigere i al den forvirrende viden om vægttab, der findes. Du skal vide lidt basic om, hvordan fungere din krop, hvad har den brug for og hvad er præmissen for vægttab. Derudover skal du vide, hvordan laver du en realistisk plan. Det kan også være en god ide at finde nogen, der har tabt sig og holdt det i længere end 2 år og få viden om, hvad de har gjort.

MINDSET. Du skal have det, jeg kalder et vægttabsmindset. Når du starter din vægttabsrejse, stopper du ikke før, at du har knækket koden til dit vægttab. Der vil komme bump på vejen og det vil tage tid. Det kan også være, at du er nødt til at holde en pause undervejs. Men det vigtigste er, at du træner dit mindset til ikke at give op, når det bliver svært.

MOD. Modet til at arbejde med sig selv og dine vaner. Det er desværre ikke altid behageligt at kigge indad, men uundgåeligt når du vil opnå vægttab.

Heldigvis kan de fleste barriere overvindes, hvis du arbejder på det.

Mangler du mod til at starte, kan jeg opfordre dig til at snakke med mennesker, der har opnået det, du gerne ville. Jeg kan personligt sige, at det at jeg har tabt mig 40 kg. har været en gamechanger i mit liv. Jeg har meget mere overskud og energi. Så selvom det ikke er nemt at tabe sig, så er det det værd.

Hvis det er viden og mindset, som du mangler, kan jeg hjælpe dig på mit 8 ugers online forløb vægttabsforløb og/eller du kan få inspiration i min bog “Knæk koden til dit vægttab”.

FÅ ADGANG TIL DET ONLINE VÆGTTABSFORLØB!

BESTIL BOGEN ”KNÆK KODEN TIL DIT VÆGTTAB”

Husk, DIN vægttabsrejse starter med det første skridt… Og det bedste tidspunkt at starte er NU!

Kh Trine

Lignende indlæg

Ingen resultater fundet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.