ÆGGESALAT

INGREDIENSER

  • 2 kogte æg
  • 4 spsk. hytteost
  • 1 spsk. mayonnaise
  • 1 spsk. cremefraiche, 9%
  • 1 tsk. sennep
  • ¼- ½  finthakket æble
  • 1 tsk. karry

Pynt med purløg eller karse

FREMGANGSMÅDE

  • Kog æggene, skyl under den kolde hane og pil dem.
  • Skær æggene i tern
  • Hak æblet fint.
  • Bland alle ingredienser forsigtig sammen.
  • Smag til med salt, peber og sennep
  • Pynt med purløg

 Kalorieindhold pr. 100 g: ca 150 kcal

 

 

 

 

 

 

Lignende indlæg

Ingen resultater fundet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.

Podcast "SUNDHEDSKLUBBEN"
This is default text for notification bar