RØDSPÆTTE I SVØB

Opskrifter

Opskrift på rødspætte i svøb  

4 personer

INGREDIENSER

  • 4 rødspættefileter
  • 4 skiver parmaskinke
  • 2 spsk. olivenolie

Grov kartoffelmos

  • 300 g kartoffel
  • 2 stk. pastinak
  • 2 spsk. olivenolie
  • Salt og peber

FREMGANGSMÅDE

  • Skræl kartofler og pastinakker og kog dem i letsaltet vand.
  • Når de er kogte, moses de groft og tilsættes salt og olie.
  • Rul rødspættefileterne ind i parmaskinke og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Drys salt og peber på stykkerne og giv dem lidt olie.
  • Sæt dem i ovnen i 15- 20 minutter ved 225 grader. 

Kalorieindhold pr. 100 g: 123 kcal, pr. portion: 393 kcal.

Tip:

Det her er en god ret til dig, der ikke er så glad for fisk, da smagen fra parmaskinken er meget dominerende i retten. Derudover kan du mose fisken hen i den grove kartoffelmos, så kan du hverken se eller smage fisken.

Psst. Opskriften kommer fra min bog “Knæk koden til dit vægttab”, køb bogen her.

Lignende indlæg

Ingen resultater fundet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.

Podcast "SUNDHEDSKLUBBEN"
This is default text for notification bar