Opskrift på rødspætte i svøb
4 personer
INGREDIENSER
- 4 rødspættefileter
- 4 skiver parmaskinke
- 2 spsk. olivenolie
Grov kartoffelmos
- 300 g kartoffel
- 2 stk. pastinak
- 2 spsk. olivenolie
- Salt og peber
FREMGANGSMÅDE
- Skræl kartofler og pastinakker og kog dem i letsaltet vand.
- Når de er kogte, moses de groft og tilsættes salt og olie.
- Rul rødspættefileterne ind i parmaskinke og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Drys salt og peber på stykkerne og giv dem lidt olie.
- Sæt dem i ovnen i 15- 20 minutter ved 225 grader.
Kalorieindhold pr. 100 g: 123 kcal, pr. portion: 393 kcal.
Tip:
Det her er en god ret til dig, der ikke er så glad for fisk, da smagen fra parmaskinken er meget dominerende i retten. Derudover kan du mose fisken hen i den grove kartoffelmos, så kan du hverken se eller smage fisken.
Psst. Opskriften kommer fra min bog “Knæk koden til dit vægttab”, køb bogen her.