FULDKORNSLASAGNE

Opskrift på fuldkornslasagne

INGREDIENSER

  • 400 g hakket kød (okse- eller kylling fars)
  • 6 fuldkornslasagneplader
  • 4 gulerødder
  • 100 g champignon
  • 1 løg, hakket
  • 1 dåse flåede tomater
  • 2 små dåser tomatpuré
  • 2 dl minimælk
  • 0,5 l mornaysauce
  • Lidt smør
  • Lidt rasp til at strø oven på lasagnen

FREMGANGSMÅDE

  • Skræl gulerødderne og riv dem groft. Skyl og hak champignoner.
  • Varm en gryde op med smør og svits de hakkede løg.
  • Tilsæt farsen og lad det stege med til, det har skiftet farve.
  • Grøntsagerne kommes i, lad dem ikke koge ud. Kom de flåede tomater og tomatpuré i samt mælk og lad retten koge i 10 min. ved svag varme.
  • Tag et ildfast fad og start med lasagneplader nederst, så kødsovs og mornaysauce og sådan fortsætter du. Slut af med at strø raps på.
  • Lasagnen bages ved 200 grader i ca. 35-40 minutter.

Kalorieindhold pr. 100 g: 105 kcal.

Tip:

Du kan altid udskifte eller tilføje grøntsager, hvis du f.eks. har en rest i køleskabet, der skal bruges. Hvis du deler lasagnen i 6 portioner, er der cirka 400 kcal. pr. portion.

Psst. Opskriften kommer fra min bog “Knæk koden til dit vægttab”, køb bogen her.

Lignende indlæg

Ingen resultater fundet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.

Podcast "SUNDHEDSKLUBBEN"
This is default text for notification bar