TZATZIKI

Opskrifter

Opskrift på tzatziki

4 personer

INGREDIENSER

  • 2 agurker
  • 1 squash
  • 3 fed hvidløg
  • 2 tsk. citronsaft
  • 5 dl græsk yoghurt (2%)
  • Salt og peber

FREMGANGSMÅDE

  • Skræl agurkerne og squashen, skær dem over og skrab kernerne ud.
  • Herefter riv dem groft på et rivejern. Læg dem på en tallerken og drys salt udover og lad dem trække i 10 minutter.
  • Læg dem i en sigte og lad væden dryppe af, klem dem evt. i hånden.
  • Rør blandingen ud i den græske yoghurt, tilsæt hvidløg og citronsaft.
  • Smag til med salt og peber.
  • Stil den færdige tzatziki på køl og lad den trække, inden du servere den.
  • Pynt gerne med radiser eller persille inden servering.

Kalorieindhold pr. 100g: 35 kcal, pr. portion: 122 kcal.

Tip: Tzatziki kan bruges som tilbehør til salater eller kød. Du kan også bruge tzatzikien som dip til f.eks. grøntsagsstave.

Psst. Opskriften kommer fra min bog “Knæk koden til dit vægttab”, køb bogen her.

Lignende indlæg

Ingen resultater fundet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.