STEGT LAKS MED DAMPET SPIDSKÅL

Opskrift på stegt laks med dampet spidskål

2 personer

INGREDIENSER

  • 300 g laks
  • ½ spidskål
  • 100 g friske grønne bønner
  • 2 skalotteløg
  • 1 citron
  • ½ bundt purløg
  • 10 g smør

FREMGANGSMÅDE

  • Start med at skære spidskålen i helt fine strimler.
  • Skær enderne af bønnerne og snit dem i mindre stykker.
  • Hak skalotteløg og purløg fint og sæt til side.
  • Varm en pande op med lidt olie, del laksen i 2 stykker.
  • Dup laksen helt tør og put dem på panden.
  • Steg laksen til den næsten er færdig og tilsæt en god klat smør.
  • I en lille kasserolle tilsættes lidt smør og spidskålen dampes mør.
  • Tilsæt bønnerne, skalotteløg og purløg, og smag til med salt, peber og revet citronskal.

 

Kalorieindhold pr. 100 g: 85 kcal, pr. portion: 392 kcal.

 

Tip:

Du kan sagtens bruge noget andet kål, såsom savoykål eller palmekål.

Psst. Opskriften kommer fra min bog “Knæk koden til dit vægttab”, køb bogen her.

Lignende indlæg

Ingen resultater fundet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.

Lyt min nye podcast "Fra 65 kg til 105 og tilbage igen"
This is default text for notification bar