INGREDIENSER
- 2 dl kærnemælk
- 4 dl skummetmælk
- 50 g smør
- 100 g gær
- 2 tsk. salt
- 2 spsk. sukker
- 2 spsk. chia frø
- 1 dl solsikkekerner
- 300 g squash
- 200 g rugmel
- 350 g fuldkornshvedemel
- 350 g hvedemel
FREMGANGSMÅDE
- Smelt smøren og bland med skummetmælken.
- Smulder gæren deri.
- Rør salt, sukker, chiafrø, solsikkekerner, kærnemælk, spuash deri.
- Tilsæt melen løbende, først rugmel, så fuldkornshvedemel og tilsidst hvedemelen. Tilsæt mere ved behov.
- Ælt dejen til en dej og form 24 boller på en bageplade med bagepapir.
- Lad bollerne hæve 20 min på pladen.
- Pensle bollerne med et pisket æg og drys eventuelt lidt chia frø udover tilsidst.
- Prik bollerne i toppen med en gaffel og lad dem hæve i 15 min.
- Bag dem ved 200 grader ca 25 min.
* Nyd dem som tilbehør eller lune med smør på 🙂
Kalorieindhold pr. stk. ca. 200 kcal.