KERNEBRØD

Opskrift på kernebrød

 INGREDIENSER

  • 100 g græskarkerner
  • 100 g sesamfrø
  • 100g hørfrø
  • 100 g solsikkekerner
  • 100 g mandler
  • 5 æg
  • 1 dl olivenolie
  • 2 tsk. salt

FREMGANGSMÅDE

  • Hak mandlerne groft.
  • Bland kerner, frø og hakkede mandler i en skål med olie og salt.
  • Pisk æggene sammen i en skål og bland det derefter i kerneblandingen.
  • Hæld dejen i en rugbrødsform med bagepapir.
  • Bag brødet i ovnen i 60-70 minutter ved 160 grader.
  • Når brødet er færdigt, lad det køle af på en bagerist.

Kalorieindhold pr. 100 g: 473 kcal, 1 skive er ca. 250 kcal (ved 15 skiver).

 

Tip: Kernebrødet kan bruges som tilbehør til salat. Brødet er en god kilde til umættet fedt på grund af sit høje indhold af forskellige kerner.

Psst. Opskriften kommer fra min bog “Knæk koden til dit vægttab”, køb bogen her.

Lignende indlæg

Ingen resultater fundet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.

Lyt min nye podcast "Fra 65 kg til 105 og tilbage igen"
This is default text for notification bar