KARTOFFEL PORRE SUPPE

4 personer

INGREDIENSER

  • 500 g kartofler
  • 2 porre (hvide del)
  • 1 løg
  • 10 g smør
  • 1 dl madlavningsfløde, 8%
  • Ca. 1 liter grøntsagsbouillon
  • Salt og peber

Pynt:

  • 125 g bacon
  • 1 porre
  • purløg

 

FREMGANGSMÅDE

  • Skræl og skær kartoflerne i små tern. Rens porrerne og skær i tynde skiver. Hak løget groft.
  • Smelt smørret i en gryde. Svits først løg, kartofler og porre, så det ikke tager farve.
  • Hæld bouillon i gryden og lad suppen koge indtil grøntsagerne er møre (ca. 15-20 min)
  • Hæld suppen i en skål og blend suppen til den er jævn og kom den tilbage i gryden.
  • Tilsæt madlavningsfløde og smag til med salt og peber. Bring suppen i kog i et par minutter.
  • Servere suppen med bacon drys og porre i skiver, samt evt. lidt purløg og en skive brød.

 

Kalorieindhold pr. portion 300 kcal plus brød ca. 150-200 kcal.

Lignende indlæg

Ingen resultater fundet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.

Podcast "SUNDHEDSKLUBBEN"
This is default text for notification bar