RØDKÅLSSALAT 

INGREDIENSER

  • 300 g rødkål
  • 2 stor appelsiner
  • 1 rødløg
  • 50 g mandler

DRESSING

  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. æbleeddikke
  • 1 spsk. honning
  • Salt og peber 

FREMGANGSMÅDE

  • Snit rødkålen og rødløg helt fint.
  • Pil appelsinerne og skær i små tern.
  • Hak mandlerne groft.
  • Bland rødkål, appelsiner og valnødder sammen i en skål.
  • Rør olivenolie, æbleedikke og honning sammen, smag til med salt og peber.
  • Vend salaten i dressingen.
  • Stil salatten på køl og lad den trække i en times tid inden servering.

 

Kalorieindhold pr. 100 g = ca. 100 kcal.

 

 

Lignende indlæg

Ingen resultater fundet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.

Podcast "SUNDHEDSKLUBBEN"
This is default text for notification bar