Opskrift til 1 person
INGREDIENSER
- 3 æg
- 2 radiser
- 2 spsk. hytteost
- 50 g lufttørret italiensk skinke
- 20 g smør
- 1 spsk. soltørrede tomater
- 1 lille håndfuld babyspinat (ca. 20 g)
- Krydderurter til pynt (purløg eller persille)
- Salt og peber
FREMGANGSMÅDE
- Start med at slå æggene ud i en skål, pisk dem hurtigt sammen.
- Skær radiserne i tynde skiver og sæt til side.
- Varm en pande op på medium varme, kom smør på og lad det bruse op.
- Hæld æggemassen og spinat på og rør hurtigt rundt med en dejskraber.
- Vend forsigtigt omeletten indover sig selv og fortsæt til den
- har samlet sig helt, og æggene er tilberedt.
- Anret på en tallerken og drys lidt salt og peber over omeletten.
- Fordel hytteost, radiser, skinke, soltørrede tomater og krydderurterne.
Kalorieindhold pr. portion: 390 kcal.