ITALIENSK OMELET

Opskrift til 1 person

INGREDIENSER

  • 3 æg
  • 2 radiser
  • 2 spsk. hytteost
  • 50 g lufttørret italiensk skinke
  • 20 g smør
  • 1 spsk. soltørrede tomater
  • 1 lille håndfuld babyspinat (ca. 20 g)
  • Krydderurter til pynt (purløg eller persille)
  • Salt og peber

FREMGANGSMÅDE

  • Start med at slå æggene ud i en skål, pisk dem hurtigt sammen.
  • Skær radiserne i tynde skiver og sæt til side.
  • Varm en pande op på medium varme, kom smør på og lad det bruse op.
  • Hæld æggemassen og spinat på og rør hurtigt rundt med en dejskraber.
  • Vend forsigtigt omeletten indover sig selv og fortsæt til den
  • har samlet sig helt, og æggene er tilberedt.
  • Anret på en tallerken og drys lidt salt og peber over omeletten.
  • Fordel hytteost, radiser, skinke, soltørrede tomater og krydderurterne.

 

Kalorieindhold pr. portion: 390 kcal.

Lignende indlæg

Ingen resultater fundet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.

Lyt min nye podcast "Fra 65 kg til 105 og tilbage igen"
This is default text for notification bar