GRØNKÅLSSALAT

Ingredienser:

  • 200 g grønkål
  • 1 æble
  • 1 granatæble (kerner)
  • 50 g mandler
  • 2 spsk. solsikkekerner

Dressing:

  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. honning
  • 1 spsk. sennep
  • 1 spsk. æbleedikke
  • salt og peber

Fremgangsmåde:

Skyld og hak grønkålet groft. Skær æblet ud i enten både eller små tern.

Flæk granatæbler og pil kernerne ud. Hak mandlerne groft.

Bland alle ingredienserne sammen og vend i dressingen.

Pynt med lidt granatæblekerner og mandler.

Kan f.eks. serveres som tilbehør til laks.

Kalorieindhold pr. portion ca. 200 kcal.

Lignende indlæg

Ingen resultater fundet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.

Lyt min nye podcast "Fra 65 kg til 105 og tilbage igen"
This is default text for notification bar