GODT NYTÅR -
16654
post-template-default,single,single-post,postid-16654,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

31 dec GODT NYTÅR

Så er 2017 næsten slut og vi gør klar til 2018 :-). Omkring nytår gør mange status på året der gik og sætter sig nye mål.

2017 var for mig året, hvor jeg nåede ned på 65 kg og derved 40 kg vægttab siden jeg startede. Mine mål for 2018 er, at jeg skal stabilisere min vægt på 65 kg, også vil jeg gerne forbedre min tid på 10 km løb.

Er dit mål at opnå vægttab i 2018, så er der ikke noget bedre tidspunkt end at starte nu. Du kommer ikke til at fortryde det. Et vigtigt råd fra mig er “Drop slankekuren og få et varigt vægttab !” De fleste kure fører ofte til, vi tager kiloene på igen og i værste tilfælde tager yderligere kilo på.

Januar er jo den måned, som de fleste mennesker går på kur eller melder sig ind i et fitness center.Den klassiske fejl er at lave urealistiske mål og når vi har kæmpet et par måneder giver vi op og tænker vi ikke har en god nok rygrad, men i virkeligheden var målsætningen urealistisk.

Jeg har også været der, jeg har tænkt, nu kan jeg leve af ingen mad og træne 5 dage om ugen eller hvis jeg nu lige tager en detox…. Stop op med det samme og istedet sæt dig ned og vær realistisk. Spør dig selv om, hvad vil du gerne opnå og tålmodigt og realistisk lav en plan, der passer til din hverdag og overskud. I de fleste kure er der ofte forbudte fødevare eller fødevare gruppe. Når der er noget vi ikke må få, vil vi gerne have det. Så istedet sæt fokus på at spise mindre portioner, af mad du kan lide.

Det kan også være en god ide, hvis du ønsker et varigt vægttab og få hjælp af en professionel kostevejleder eller personlig træner.

Jeg sidder klar fra uge 1 til at hjælpe dig,  der gerne vil opnå deres drømmevægt!

Så skal du starte 2018 med at sætte fokus på en sund livsstil, istedet for at prøve endnu en kur, der ikke fører dig nærmere dit mål om en sund krop, skal du slå til nu. Hop ind på bloggen og book et 8 eller 10 ugers forløb, så skal jeg hjælpe dig i mål. Hvad venter du på send en mail på info@trinevisby.dk, så går vi igang.

Jeg vil slutte af med ønsker dig og dine kære et godt nytår og pas godt på Jer selv 🙂 Og tak fordi du følger med :-).

Kh Trine

Skriv en kommentar